100812

Dålig uppdaterning, jag vet, men det finns inte mycker att berätta här uppe, det blir myckeeet ättre när jag kommer hem! Idag åkte vi till simhallen i borlänge, det har tydligen utnämts till ett av Sveriges bästa badhus, själva ävertysbadet alltså ;) Det vart sådär lyckat, gjorde illa mig helt tiden.. Slog huvudet när vi åkte i rutskanan, i öppningen till rutskanan, min kusin råkande knäa mig rak på bröstet,  jag slog ansiktet rak i vattnet efter en misslyckas volt, och så fortstte det.. Haha man kan inte alltid ha tur antar jag!

Pussar! ♥

Tatoos

Jag vill verkligen tatuera mig! Jag har flera olika ställen jag vet att jag vill gadda mig på men jag är inte riktigt säker på vad jag vill göra på alla ställen. Jag har ju liksom två år på mig att bestämma mig ;) Här får ni i alla fall se ungefär vad jag vill göra.

I nacken vill jag skriva LOVE, eller RESPECT. Jag vet inte exakt vart i nacken den skulle sitta men jag har några förslag.

http://anarochka.files.wordpress.com/2009/04/angelina-jolie-tattoo.jpg

I sidan, likt Megan Fox vill jag skriva "För världen är du någon, för någon är du världen" på latin. Jag har inte hittat någon  översättningssida.

För
världen
är du
någon,
för
någon
är du
världen

http://odizmerlion.files.wordpress.com/2009/12/megan_fox_maxim-exposing-tattoos-mom-is-worried-too-many.jpg

På skuldra som Angelina vill jag skriva lodrätt

http://www.tattoo-designs-4u.com/wp-content/gallery/celebrity-tattoos/angelina-tattoo-shoulder.jpg

Bakom örat som Kenza, HOPE

http://static.gossips.se/2010/05/139.jpg

På handleden vill jag tatuera in mitt stjärntecken

http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/srwac0qojtmcaolrk3b736gkzmtgk03http://paranormal.se/images/sign/scorpius.png


Längst foten vill jag skriva "Life is what you make it"

http://miirre.se/images/2009/untitledbb_35582790.jpg


Det är många ideer men jag kommer nog komma på med tiden var jag ska sätta tatueringarna och vad jag ska skriva, för jag vill bara ha text tror jag. Inte så mycket ritat, möjligtvis något litet.


100811

Hej!

Idag var planen att åka och bada men det var bara om vädret blev dåligt, och såklart vart det sol! Så idag har alla legat i varsin solstol och läst bok. En skön slappdag helt enkelt! Vi har precis ätit middag så nu ska jag baka paj, tredje dagen i rad, haha! Sen blir det träning, oh yea!

Pussar på er! ♥

100811

Hej!

Idag var planen att åka och bada men det var bara om vädret blev dåligt, och såklart vart det sol! Så idag har alla legat i varsin solstol och läst bok. En skön slappdag helt enkelt! Vi har precis ätit middag så nu ska jag baka paj, tredje dagen i rad, haha! Sen blir det träning, oh yea!

Pussar på er! ♥

Webbcam













Gissa vad det blev för paj idag? ;)

Olle i blåbärsskogen




Första kantarellerna, woho!














100809

Idag (igår) har det inte hänt mycket, vaknade riktigt sent och sedan dess har det varit segt hela dagen helt enkelt! Det enda jag åstakommit idag är en hallonpaj som vart riktigt god och hundra situps, hehe! Just det, jag vann i kortspelet Spoons. Ett galet kortspel där alla sitter på helspänn för att få tag på en sked.
Det blev också ett avsnitt av Morden i Midsommer som aldrig verkade ta slut men det gjorde det såklart så nu ligger vi i våra sänga och ska sova, för imorgon blir det skogsutflykt, kan bli intressant!


Hallonpaj




Egenodlade och plockade hallon, hembakat! ♥

Naglar!

Jag är ganska dålig på att ta hand om mina naglar. Det är kanske egentligen inte så konstigt, eftersom jag inte har några fina naglar. Dom skivar sig och går alltid av så dom är konstant jättekorta vilket jag inte gillar. Men ibland försöker jag ta göra mig lite fin genom att måla på någon fin färg, så mycket kan jag i alla fall göra för att det ska se lite bättre ut.


Mina naglar just nu! Vad tycker ni?
Första gången jag målade ränder, gick sådär :)

Blev rekomendrad att äta E-vitamin vilket ska förstärka naglarna vilket jag ätit i kanske en vecka. Det återstår att se om det fungarar, eftersom det kan ta några veckor innan man märker någon skillnad.

En dag på landet



Det finns inte mycket att berätta, har uppe händer inte mycket! Vaknar upp vid 12-13 någon gång efter att ha gått och lagt sig i soluppgången vid 05.  Äter frukost, går på toaletten och säger god morgon till alla. Sen går man upp och lägger sig igen och läser eller kollar på film. Någon gång ibland blir det en tur till stan och då kan man kosta på sig en dusch ;) Om det är fint väder tar vi cykeln (läs: bilen) till stranden och ligger där i några timmar. En sen middag och efter det blir det tjafs om vem som ska diska. Några går på sopppromenad. På kvällen blir det antingen kort, uno film eller lyssning av bra musik! På natten blir det ofta morden i midsommer som vi har 60 avsnitt av här uppe, inte att leka med, haha! Kanske ett avsnitt från någon serie på CastTV för att  sedan somna till ljudet av regn mot tegeltaket, inte alltid, men ofta, vilket är så typiskt landet och inget som jag har något emot.


Regnet smattrar mot taket

Nu kryper jag till kojs, hörs imorgon! ♥

Halsband

Jag är med och tävlar om det här halsbandet på millahs blogg!















Var med i tävlingen du också och välj vilket smycke du vill vinna!

The last song


Det blev the last song till slut, vilket är en jättebra, underbar och sorlig film! Ni borde verkligen, verkligen se den om ni inte redan har gjort det! Jag måste nog säga att den från och med nu är en av mina favoritfilmer! Jag satt och böla under nästan hela filmen, det gick liksom inte att hålla tillbaka tårarna. Jag gråter inte så ofta till filmer men den här är den bästa gråtfilm jag sett, tillsammans med "Remember me" som jag också tycker är helt underbar!  Samtidigt som den är sorglig så blir man alldeles varm i kroppen av all den kärlek som utstrålas i filmen åt alla håll och kanter.

Se den som sagt!

Can we pretend that airplanes In the night sky Are like shooting stars? I could really use a wish right now

Hej!

Nu har vi äntligen kommit fram efter att ha suttit på ett varmt, fullproppat tåg. Det gick väldigt seg och var som sagt väldigt varmt, för konduktören skrek att man skulle stänga alla fönster, hon var inte så munter av sig, hehe!
Vi underhöll oss i alla fall med spel på mobilen, musik och godis! Låten airplans (rubriken) som vi båda ville höra och satt och sjöng på hade såklart ingen av oss, men nu har vi lyssnat på den på Spotify :)

Nu blir det dipp, morötter och någon film!♥

Landet ♥

Nu åker jag i väg till landet!

Har redan varit där två gånger i år men det blir en till sista gång i år. Det är så skönt där uppe, man behöver inte tänka på någonting, hur man ser ut, vad det är för dag och vad som kommer att hända imorgon. Jag tycker att det är skönt att komma ifrån allting ibland och det passar bra nu innan skolan drar igång!

Det blir till att åka tåget upp eftersom alla inte får plats i bilen. Så här ser jag ut idag på tåget:



Hörs när jag kommer fram!

Sea me



Converse

Jag älskar verkligen converse! Det funkar till allt och är riktigt bekvämt. Har inte hunnit samla på mig allt för många men fler ska det bli ;)

Jag har ett par vita  som är ganska slitna, har haft dom i ett och ett halv år nu så det kanske inte är så konstigt ;)
Ett par röda som jag tycker är snyggt när man har mycket svart och vitt på sig. Ett par ljuslila (ser slitna ut) som jag köpte i Egypten för ca 100 kr, dom är ganska trasiga efter bara några gångers anvädning..Därför köpte jag ett par nya i förrgår:






Ett par lila i light modellen! Har velat ha dom väldigt länge men inte hittat några, så när jag äntligen fick syn på dom slog jag till. Alla converse jag har nu är höga och har varit i den vanliga modellen, men undantag för dom här nya snyggingarna i light modellen som är mina favoriter nu ;)

Kommer nog att skaffa mig ett par svarta höga till hösten också! Men sen får det vara nog i conversegarderoben för ett tag ;)

Vilken färg och modell är eran favorit?

Svensk sommar...

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag och vaknade först för en halvtimme sen.
Fast när jag kollade ut genom fönster ville jag inget annat än att fortsätta sova.. Himlen är grå och det regnar i omgångar. Jag hoppas verkligen på att vädret blir bättre nu innan det blir höst för jag är inte klar med sommaren än!


En bild på mig, tagen för mer än ett år sen.
Inte så vacker men den ända jag har tillgång till just nu.


Sov gott

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Måste gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag kan krypa ner i
min mjuka sköna säng och läsa innan jag somnar till gnisslet från hamsterns hjul, hehe.

Jag kan inte lägga upp några bra bilder, klatiga lilla jag har tappat bort sladden till hårddisken där alla bilder ligger så tills den kommer fram får det duga med bilderna som finns på minneskortet, det är 1500 stycken så det går ju bra ett tag i alla fall! ;)

God natt ♥

Middagen


Fördrink, skumpa!


Huvudrätten, grillat!


Efterrätten, vinbärspaj med vanilla sås!


Sidorätten, haha ;)


Blev kvar ganska länge för mormor min har rensat ur tre svarta sopsäckar ur sin garderob som jag ville kolla igenom! Hittade faktiskt ett par vinterstövlar som var rätt så coola, en vanlig svart kofta (varför slängar man det?) och en sticka grå tröja som passar bra tills i höst! ♥

Middag!

Nu åker jag på middag hos mormor och morfar där min kusin också kommer befinna sig!
Det är alltid så god mat hos min mormor och morfar att man fortsätter att äta fast man redan i mätt vilket väldigt ofta leder till att jag i princip rullar hem där ifrån, hehe!

Vi ska redan vara där nu så nu måste jag rusa, later!

Vitt

Hej!

Var på ikea idag med min mamma och syster, mysigt!♥
Köpte inte så mycket, gick mest och kollade på saker till mitt framtida nya rum. Kanske blir av, kanske inte. Nya vita galgar blev det i alla fall! Innan har jag bara haft massa olika former och färger så nu ser det mycket fint ut! Problemet är bara att dom nya galgarna är mycket bredare än dom jag hade innan så vissa kläder får dela galge, men det gör inte så mycket, haha!


Alla galgar jag hade innan....



Efteråt

Så lätt var det att göra garderoben finare!



Om mig

Jag heter Linnea och är 15, snart 16 år. Om mindre än två veckor ( vart tog sommarlovet vägen?!) börjar jag på Mikael Elias Teoretiska gymnasium. Jag kom inte in på blackeberg eftersom jag bor utanför stockholm vilket suger lite grann. Jag har simmat i 10 år fram tills nu då jag har valt att sluta. Istället är jag tränare för yngre barn inom simningen. Jag gillar att fotografera och vara med mina vänner!

Jag har två yngre syskon, 7 och 12 år.

En liten kort presentation om mig! Resten kommer ni få redan på genom att läsa bloggen ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0